10+ cufte rezept
Izmiješati sve sastojke i ostaviti sat dva da odstoji u frižderu. 1 h 10 min.
Lieblings Jugo Cufte Kochen Backen Leicht Gemacht Mit Schritt Fur Schritt Bildern Von Mit Slava
Malo praška za pecivo.
. Namastiti dublju i manju tepsiju pa u nju. 12 kg mljevenog mesa. Cufte-u-sosu 2 Isprobano 2 Cool-isprobano 1 Isprobati-cufte 1Pokaži sve.
Način pripreme U juneće mljeveno meso dodati malo vode brašno so biber i jaje. Miješati samo minutu pa zaliti sa pola litre vode prvi put. Ne stavljate začine Začini su.
Ječmenu kašu ocijediti i oprati pa dodati u jelo i zaklopiti na 10 minuta uz povremeno miješanje. Umijesiti pa od te mase rukama oblikovati ćufta. Uobičajeno je da se stavlja kašičica soli pola kilograma mesa.
Ako u ćufte stavljate i slani sir poput parmezana slobodno smanjite količinu soli. Hvala sto ste gledali cufte u paradajz sosu cufte recept. Napraviti umak od paradajza kao za obične ćufte ili filovanu papriku formirati okruglice od mesa i staviti.
Sve sastoje pomešajte zajedno. Sada dodati pola litre. Dodajte so i biber po ukusu.
Smesa bi trebala da je kompaktna a ako vam se učini redjom uvek možete dodati kašiku brašna.
Hackfleischballchen Mit Tomatensauce Rezept Gutekueche At
Mountain Meatballs Beef Recipes Jamie Oliver
Bosnian Meatballs In Sauce Cufte Balkan Lunch Box
Bosnian Meatballs In Tomato Sauce Recipe Youtube
Cufte U Paradajz Sosu Na Najjednostavniji Nacin Kuhaj I Peci Youtube
Rezept Fur Cufte Hackballchen In Tomatensosse
Cufte U Sosu Hackfleischballlchen In Sauce Youtube
Rezepte Kochrezepte Thomas Sixt Koch Blog
Bosnian Meatballs In Tomato Sauce Recipe Youtube
Hackballchen In Tomatensosse Lydiasfoodblog
Rezepte Aus Der Heimat Cufte Oder Fleischballchen In Tomatensosse Cuplovecake
Suche Ein Zicklein Rezept Grillforum Und Bbq Www Grillsportverein De
Cufte Balkan Hackballchen Rezept Mit Bild Kochbar De
Wurzige Hackballchen In Tomatensosse Maria Es Schmeckt Mir
Fleischballchen Im Tomatensud Rezept Kitchen Stories
10 Rezepte Mit Hartgekochten Eiern Stories Kitchen Stories
Easy Homemade Buffalo Sauce The Recipe Critic